Het incasso traject

Wilt u een vordering indienen in Almere of in de omgeving van Almere? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons blijft het niet bij het versturen van enkele brieven: iedere incassozaak krijgt te maken met een zeer intensieve aanpak. En mocht die aanpak toch niet efficiënt zijn, dan kunnen wij ook juridische stappen ondernemen.

Verschillende vormen van incasso

Incasso
Wij zijn uw expert in het incasseren van achterstallige vorderingen. Of u nu wilt dat wij éénmalig incasso voor u uitvoeren, of wilt dat wij uw gehele debiteurenbeheer voor onze rekening nemen: wij zorgen dat u uw geld krijgt.

Internationale incasso
Het is bekend dat buitenlandse ondernemingen traag van betalen zijn. De juridische mogelijkheden zijn vaak gering en gerechtelijke procedures zijn vaak tijdrovend en kostbaar. Dankzij ons wereldwijde netwerk van gekwalificeerde partners zijn wij in staat om uw internationale incasso op succesvolle wijze af te ronden.

Gerechtelijke incasso
Soms is een juridische procedure helaas het enige dat rest om uw vordering te incasseren. Voordat wij een dossier voor een gerechtelijke procedure aanbieden zullen wij u eerst een advies verstrekken. Daarbij zijn de juridische grondslag en de verhaalbaarheid van een vordering doorslaggevend. De kosten zijn te allen tijde voor de verliezende partij.